Fodbold nyheder

Cornelius kunne være havnet i Manchester United

Af Niklas Gerster

Andreas Cornelius kunne være endt i den engelske storklub. En vis Zlatan Ibrahimovic kom dog i vejen for skiftet.

Article image

I dag har bold.dk bragt en pudsig historie omkring den 29-årige danske Trabzonspor-bomber. Hans agent Per Steffensen afslørede i dag, at han fik et opkald omkring landsholdsangriberen fra selveste Manchester United. Ingen ringere end Zlatan Ibrahimovic kom dog i vejen for det, der kunne have været et gigantisk skifte.


- I slutningen af januar 2017 ringede min mobil. I den anden ende præsenterede manden sig som Matt Judge. Matt var chefforhandler for Manchester United. Han kunne fortælle at United-manageren, Jose Mourinho, var blevet betaget af Andreas Cornelius i en CL-kamp i Porto nogle måneder tilbage, hvor FC København med Mourinho siddende på tribunen spillede 1-1 med Corner som løvernes målscorer.

Sådan lyder det fra Per Steffensen på Facebook. Ifølge agenten var den luftstærke angriber udset som en stor stærk 9’er, der kunne stå i lære hos den aldrende svensker Zlatan Ibrahimovic, for således på sigt at kunne overtage hans plads. Det kom dog som bekendt ikke til at ske, hvilket skyldtes en skade til Ibrahimovic.

Steffensen fortæller, at Zlatans alvorlige knæskade fik United til at ændre strategi, og de hentede derfor en mere erfaren angriber. Cornelius endte på dette tidspunkt i stedet med at skifte til Atalanta.

Mere om Andreas Cornelius

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik