Fodbold nyheder

Randers-angriber er "oppe på hesten" igen

Af Niklas Gerster

Østrigske Marvin Egho er kommet i gang igen hos Randers FC. Kan han mon få dem tilbage på sejrssporet?

Article image
Ritzau-Scanpix

Randers FC's 28-årige østrigske angriber er vendt tilbage efter en lang skadesperiode. Det glæder hovedpersonen, som nu ser frem til igen at lave mål for den østjyske klub. I seneste Superliga-opgør imod AGF startede han inde for første gang i knap et år. Til bold.dk har han givet sine perspektiver på igen at være tilbage på grønsværen.


- Det var selvfølgelig en god følelse at starte inde. Det føles anderledes end tidligere, hvor jeg startede inde, fordi jeg har været ude i så lang tid.

Egho udtrykker desuden at han har været glad for den rolige indkørsel på holdet igen, hvor han i et par kampe har gjort sig som indskifter. Han fremhæver især det positive ved sit indhop i kampen mod OB, hvor han fik scoret.

- Stillingen i kampen var helt perfekt for mig, da vi var bagud med 0-2, og vi havde ikke så meget at tabe, men noget at vinde.

Marvin Egho har tidligere vist store kvaliteter i angrebet for Randers. Han leverede bl.a. syv mål og fem assist for dem i 2019/20-sæsonen. Kan østrigeren mon genfinde formen og hjælpe Randers med at sætte en sejrsstime sammen?
Mere om Randers

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik