Fodbold nyheder

Lössl er ikke med på FCM-træningslejr

Af Niklas Gerster

Den omdiskuterede 33-årige målmand er ikke taget med FCM på træningslejr til Holland.

Article image
Ritzau-Scanpix

Der har længe været kold luft imellem Jonas Lössl og FC Midtjylland. Det har der været, stort set siden Lössl tabte sin plads i buret til den unge islænding Elias Olafsson, efter at den erfarne målmand ellers drog retur til Danmark for at blive ”Ulvenes” førstevalg på målmandsposten.


Lössl udtrykte stor utilfredshed over sin tabte position, og drog i stedet til Brentford på en lejeaftale. Nu er han så på ny tilbage i det midtjyske, men det tyder ikke på at han skal være en del af holdet. FC Midtjylland har i dag på deres hjemmeside offentliggjort de spillere, som er udtaget til deres træningslejr i Holland, og Lössl er en iblandt flere navne, som ikke er rejst med.

Dermed kan der nok engang spekuleres i hvad fremtiden mon bringer for Lössl, som direkte har udtalt at han ikke ønsker at vende tilbage til FCM. Af andre bemærkelsesværdige spillere der ikke er rejst med FCM-truppen, kan nævnes Nicolas Madsen, Dion Cools og Luca Pfeiffer, der også netop er vendt retur fra lejemål. Samtlige spillere skulle dog slutte sig til truppen efter lejren, men måske vi her har fået en indikation på, hvem der er inde i varmen, og hvem der ikke er.

Mere om Jonas Lössl

Mere om FC Midtjylland

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik