Fodbold nyheder

Hummel bliver tøjsponsor i spansk storklub!

Af Anders Mathiasen

Hummel kan nu kalde sig tøjsponsor for endnu en storklub i international fodbold.

Article image

Det danske sportsmærke Hummel kan nu officielt kalde sig tøjsponsor for den spanske storklub Real Betis. Hummel har indgået en femårig aftale med Real Betis, så det spanske hold de næste fem sæsoner skal spille i Hummel-tøj.


Det er ikke det første samarbejde, som de to parter indgår. Hummel var nemlig også tøjsponsor for Real Betis fra 1987 til 1990.

- Efter mere end 30 års adskillelse er vi utrolig stolte og beærede over at være tilbage som officiel partner for Real Betis, fortæller Hummels CEO Allan Vad Nielsen i en pressemeddelelse.

- Real Betis er en fantastisk klub med en lang historie og en enorm fanbase. Fra det øjeblik, vi første gang mødtes med klubben, var det tydeligt, at der var en stor interesse fra begge parter - ikke kun på grund af vores fælles historie, men også på grund af potentialet i, hvad vi kan opnå sammen.

- Klubben havde en fantastisk sæson sidste år med Copa del Rey-trofæet som højdepunktet, og vi glæder os til at bygge videre på det momentum og blive en del af en spændende rejse sammen med alle de passionerede fans, afslutter Allan Vad Nielsen.

Hummel er udover Real Betis også sponsor for de to Premier League-hold Southampton og Everton, mens de også er tøjsponser for de danske landshold.

Mere om Betis

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik