Fodbold nyheder

Tre mulige emner til AC Milan

Af Kenneth Nielsen

Efter Franck Kessie har forladt klubben, skal AC Milan finde en erstatning.

Article image

Det italienske medie La Gazzetta dello Sport beretter om, at AC Milan har udset sig tre spillere, som kan være en mulig erstatning for Franck Kessie.


La Gazzetta dello Sport skriver endvidere, at den kommende erstatning afhænger af, hvilken rolle han skal udfylde, da Kessie i sidste sæson blev brugt på flere forskellige positioner.

Den første spiller, som samtidigt også er førstevalget, er portugiske Renato Sanches, som spiller i Lille. Han er det fortrukne valg, da han dækker playmaker-rollen, samt hans evne til at spille på offensiv midt, hvilket er de områder, hvor Kessie mest har gjort sig bemærket i hans tid hos AC Milan.

I slutningen af sidste sæson gjorde Kessie sig dog ligeledes bemærket ved at spille i de forreste rækker, og her kan ivorianske Hamed Traore fra Sassuolo være et emne.

Den sidste spiller som kan være en mulig erstatning for Kessie, er brasilianske Douglas Luiz fra Aston Villa, som er en mere defensivt orienteret midtbanespiller.

Hvilken spiller der i sidste ende skal erstatte Kessie, afhænger således af hvorhenne på banen AC Milan vil dække sig ind.

Mere om Milan

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik