Fodbold nyheder

Hvad skal der ske med Martin Braithwaite?

Af Anders Mathiasen

Der er stille omkring Martin Braithwaite for tiden, men hvad skal der ske med den danske angriber?

Article image
Ritzau-Scanpix

Der forventes en kraftig udskiftning i Barcas trup denne sæson og rygterne er mange. Det gælder dog ikke Martin Braithwaite. Der florerer ingen rygter om den danske angriber lige nu, selvom man før transfervinduet havde forventet, at Braithwaite ville være en af de første spillere til at forlade klubben.


Braithwaite er en af de spillere som Xavi har meddelt, at han ikke indgår i planerne for næste sæson. Det har Barca-træneren selv bekræftet. Det ville under normale omstændigheder medføre mange rygter om nye mulige klubber, men lige nu er der helt stille om angriberen i den catalanske og spanske presse.

De manglende rygter kan skyldes flere ting. Først og fremmest skyldes det med høj sandsynlighed, at Braithwaite selv ikke er interesseret i at forlade Barca, da han stadig er på kontrakt i en af de største klubber i verden. En større klub finder han med al sandsynlighed ikke. Dog kan man spørge sig selv, om den danske angriber ikke burde finde sig en klub, hvor han vil få spilletid med tanke på, at der er VM om blot et halvt år, et VM Braithwaite nok ikke kommer til at deltage i, hvis han stadig spiller i FC Barcelona til den tid uden at spille fodbold.

Dog kan man på den anden side også forestille sig, at Martin Braithwaite ikke er det vigtigste for Barcelona i øjeblikket. Der bruges i stedet kræfter på at forbedre økonomien og på at hente forstærkninger, derfor kan Martin Braithwaite godt vente lidt.

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik