Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Benzema dropper sex-appel

Karim Benzema har droppet at appellere den afpresningsdom, han modtog i november 2021.
En skandale så dagens lys i fransk fodbold i 2015, hvor Karim Benzema – og fire andre – blev beskyldt for at afpresse den tidligere landsholdskollega Mathieu Valbuena med en sexoptagelse, der var stjålet fra Valbuenas telefon.

Denne beskyldning blev i november 2021 lavet om til en dom på et års betinget fængsel og en bøde på 560.000 kroner for det mislykkede forsøg på at presse penge af Valbuena.

Dengang understregede Benzema – via sin advokat – at dommen vil blive appelleret. Nu meddeler Benzemas advokat, Hugues Vigier, at appellen er droppet, hvilket vil blive bekendtgjort for de implicerede i sagen på tirsdag.

- Denne tilbagetrækning støtter en afgørelse om fordømmelse og umiddelbar skyld. Det er en retslig sandhed. Men det er ikke virkeligheden, udtaler Hugues Vigier ifølge Firstpost.

Tilbagetrækning af appellen sker tilsyneladende, fordi den langtrukne sag har udmattet Benzema. Appelretssagen skulle ellers have fundet sted fra den 30. juni til den 1. juli, men tilbagetrækningen betyder, at dommen fra november måned står ved magt.

Sagen har også haft sportslige konsekvenser for Benzema, som blev bandlyst fra det franske landshold i fem et halvt år, men han kom pludselig ind i landsholdsvarmen igen i forbindelse med sidste års EM-slutrunde. Siden da har Benzema ikke set sig tilbage – hverken i Real Madrid eller hos ”Les Bleus”.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER