Fodbold nyheder

Hazard: Jeg er skuffet over min første tid i Real Madrid

Af Anders Mathiasen

Den driblestærke belgier reflekterer nu over sin første tid i Real Madrid, som han ikke just har været tilfreds med.

Ritzau Scanpix
Ritzau ScanpixRitzau-Scanpix

Eden Hazard skiftede i sommeren 2019 Chelsea ud med Real Madrid i et skifte, der efter Hazards eget udsagn var et regulært drømmeskifte. Dog har drømmeskiftet til kongeklubben vist sig at være et mareridt i stedet for en drøm. Drømmeskiftet er blevet forstyrret af uanede mængder skader, og når han endelig var sine skader kvit, leverede han en dårlig præstation på banen.


I et interview med den belgiske tv-station Sporza fortæller Eden Hazard nu helt ærligt, at han ikke har leveret i sin første tid for Real Madrid.

- Jeg tog til Real Madrid for at sætte prikken over i'et i min karriere. Min karriere var allerede smuk, men nu tog jeg til den bedste klub i verden, og indtil videre er det ikke gået så godt. Så det er jeg skuffet og ked af.

- Men ikke alt er dårligt. Jeg har allerede mødt fantastiske mennesker der, jeg spiller med fantastiske spillere, og jeg har stadig to års kontrakt. Jeg har aldrig tænkt på at forlade klubben. Jeg har haft ondt i min ankel i halvandet eller to år, men nu føles det bedre igen. Jeg har ikke ondt mere.

Ifølge den 31-årige belgier kan Real Madrid-fansene se frem til at se en anden udgave af Eden Hazard i fremtiden.

- Jeg er sikker på, at jeg stadig har smukke år i mig. Jeg skal genvinde selvtilliden på banen, jeg skal score og drible igen. Jeg vil vise den rigtige Hazard, afslutter belgieren.

Eden Hazard er i sine tre år i Real Madrid blot noteret for 66 kampe i klubben. Han har lavet seks mål og ti assists.

Mere om Eden Hazard

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik