Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Europa: Europa League
FULD TID
EFTER STRAFFE
(Str: 5 - 4)
1 - 1
(1 - 1)(0 - 0)
Frankfurt
Rangers
R. Borré (69)
J. Aribo (57)
Anders Vestergaard

Frankfurt-træner om Lindstrøms skade inden EL-finale: Det ser godt ud

Jesper Lindstrøm er stadig skadet inden Europa League-finalen, men hans træner er positiv på danskerens vegne.
Den tidligere Brøndby-spillers klub, Eintracht Frankfurt, er i finalen i denne sæsons Europa League. En finale som midtbanespilleren rigtig gerne vil spille.

Lindstrøm har været ude med en muskelskade siden det første semifinale-opgør mod West Ham, og heller ikke til lørdagens sidste Bundesliga-kamp var han klar for den tyske klub.

Nu har Lindstrøms træner i det tyske, Oliver Glasner, været ude at udltale sig positivt om danskerens muligheder for at blive klar til den store europæiske finale:

- Det ser godt ud, og det går efter planen, sagde Glasner på pressemødet efter lørdagens opgør mod Mainz.

De fleste Fankfurt-fans må formodes at håbe på, at Lindstrøm når at blive klar til finale-opgøret, da han for nyligt blev kåret til årets nye, unge spiller i Bundesligaen, hvor han i denne sæson har gjort en god figur for Bundesliga-klubben, som i denne sæson endte på en 11. plads udenfor de europæiske pladser. En sejr i finalen vil dog sikre klubben direkte Champions League-gruppespil i næste sæson.

Lindstrøm deltager delvist i træningen fra søndag, hvor han skal genoprette sin form efter skadespausen frem mod finalen mod Glasgow Rangers på onsdag den 18. maj.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER