Fodbold nyheder

Europa: Europa League
FULD TID
EFTER STRAFFE
(Str: 5 - 4)
1 - 1
(1 - 1)(0 - 0)
Frankfurt
Rangers
R. Borré (69)
J. Aribo (57)

Frankfurt-træner om Lindstrøms skade inden EL-finale: Det ser godt ud

Af Anders Vestergaard

Jesper Lindstrøm er stadig skadet inden Europa League-finalen, men hans træner er positiv på danskerens vegne.
Ritzau/Scanpix
Ritzau/Scanpix
Den tidligere Brøndby-spillers klub, Eintracht Frankfurt, er i finalen i denne sæsons Europa League. En finale som midtbanespilleren rigtig gerne vil spille.


Lindstrøm har været ude med en muskelskade siden det første semifinale-opgør mod West Ham, og heller ikke til lørdagens sidste Bundesliga-kamp var han klar for den tyske klub.

Nu har Lindstrøms træner i det tyske, Oliver Glasner, været ude at udltale sig positivt om danskerens muligheder for at blive klar til den store europæiske finale:

- Det ser godt ud, og det går efter planen, sagde Glasner på pressemødet efter lørdagens opgør mod Mainz.

De fleste Fankfurt-fans må formodes at håbe på, at Lindstrøm når at blive klar til finale-opgøret, da han for nyligt blev kåret til årets nye, unge spiller i Bundesligaen, hvor han i denne sæson har gjort en god figur for Bundesliga-klubben, som i denne sæson endte på en 11. plads udenfor de europæiske pladser. En sejr i finalen vil dog sikre klubben direkte Champions League-gruppespil i næste sæson.

Lindstrøm deltager delvist i træningen fra søndag, hvor han skal genoprette sin form efter skadespausen frem mod finalen mod Glasgow Rangers på onsdag den 18. maj.

Mere om kampen

Mere om holdene

Mere om Jesper Lindstrøm

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik