Fodbold nyheder

Mourinho vil have Juventus-stjerne til Rom

Af Philip Dar

AS Roma-træneren er stor fan af argentinske Paulo Dybala og hans kvaliteter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Ifølge det italienske medie, Il Corriere dello Sport, presser José Mourinho ledelsen i AS Roma for at hente argentinske Paulo Dybala til klubben. Dybala vil forlade Juventus efter sæsonen, hvor hans kontrakt udløber. Den argentinske offensivspiller er blevet kædet sammen med flere europæiske storklubber og Inter ser ud til at ligge bedst til i kampen.


Ifølge mediet, tror en del af Dybalas repræsentanter dog, at et skifte til Mourinhos AS Roma ville være det bedste skifte for Dybala, som angiveligt også selv overvejer et skifte til hovedstadsklubben.

Dybalas repræsentanter har allerede afholdt samtaler med flere klubber, som f.eks. Arsenal, Newcastle, FC Barcelona, Manchester United, Sevilla og Tottenham, men nu er AS Roma altså også blandt bejlerne. Ifølge Il Corriere dello Sport, gjorde Mourinho det allerede klart tilbage i januar, at han gerne ville arbejde sammen med Dybala. Dette gjorde han overfor Dybala selv, da AS Roma og Juventus mødtes på Stadio Olimpico i januar.

Paulo Dybalas agent, Jorge Antun, var angiveligt i Rom i løbet af denne uge, hvor han skulle have mødtes med AS Roma-ledelsen, men mødet blev aflyst grundet AS Romas nederlag til Fiorentina mandag aften. Et nederlag som betyder, at Rom-klubben endnu ikke har sikret sig europæisk fodbold i næste sæson, hvilket er afgørende for tiltrækningskraften af spillere af Dybalas kaliber, både sportsligt og økonomisk.

Mere om Paulo Dybala

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE