Fodbold nyheder

Barca jagter ”den umulige handel”

Af Daniel Fisker

FC Barcelona går efter sigende efter at købe den ubetinget største stjerne i Manchester City.

Article image

Transferrygterne går i øjeblikket på, at FC Barcelona forsøger at få fingrene i Manchester City-midtbanespilleren Bernardo Silva, men nu mener Mundo Deportivo at vide, at Barca forsøger at række op på en højere hylde på Etihad Stadium.


Barca vil faktisk forsøge at række op på den allerøverste hylde på Etihad Stadium – hvor Kevin De Bruyne sidder. Den spanske avis kalder handlen for umulig, fordi Barca ikke har en jordisk chance for at lokke De Bruyne væk fra Manchester City.

Kevin De Bruyne har udviklet sig til at være den absolut største profil i Manchester City, som han sluttede sig til i 2015. Dengang betalte ”The Citizens” 565 millioner kroner for De Bruyne, som siden har spillet 304 kampe for klubben, scoret 82 mål og leveret 120 assists.

I denne sæson har De Bruyne spillet 41 kampe i alt. Han har scoret 15 mål og leveret 12 assists i den igangværende sæson, og på det seneste har han været involveret i mål i seks ud af de seneste otte Premier League-kampe. De Bruyne har tre år tilbage af sin kontrakt på Etihad Stadium.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE