Fodbold nyheder

Medie: Salah topper Barcas ønskeliste

Af Philip Dar

Den catalanske storklub vil igen spille med musklerne på transfermarkedet

Article image

Mohamed Salahs kontrakt udløber efter næste sæson og der bliver ved med at være problemer i forhandlingerne om en forlængelse med Liverpool. Dette kan potentielt betyde, at andre klubber kan blive interessant for egypteren, hvis ikke problematikken løses. Derfor er en række klubber, heriblandt FC Barcelona, begyndt at stikke følehornene i Salahs retning.


Indtil videre, har klubber som Paris Saint-Germain og Real Madrid været nævnt i forbindelse med Salah, men nu bringer en ny klub sig på banen. Ifølge Express, har FC Barcelona nemlig gjort Mohamed Salah til klubbens førsteprioritet på transfermarkedet. Dette skal ses i lyset af, at Barca dermed har droppet interesseret i den polske angriber Robert Lewandowski, som klubben har været meldt interesseret i de seneste uger.

FC Barcelona har de seneste år, været i store økonomiske problemer, men en stor sponsoraftale med streamingtjenesten Spotify har tilsyneladende givet den catalanske storklub et økonomisk råderum, som altså gør dem relevante i jagten på den egyptiske superstjerne, Mohamed Salah.


Mere om Mohamed Salah

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik