Fodbold nyheder

- Han er altid svær at spille imod

Af Asbjørn Steffensen

Joakim Mæhle nyder stor respekt blandt sne holdkammerater i italienske Atalanta.
På det danske landshold har Joakim Mæhle udviklet sig til en sand profil på ganske kort tid. Situationen er dog en smule anderledes i hverdagen, når han repræsenterer Atalantas blå og sorte farver.


Mæhle formår ikke helt at brænde banen af og bidrage med mål, på samme måde som han gør med landsholdet, og hans startplads virker ikke til at være 100 procent sikker, hvilket bare 92 minutters spilletid de seneste fem kampe vidner om.

Til trods for det er den danske wing-back en respekteret herre blandt sine holdkammerater. Mæhles hollandske holdkammerat Hans Hateboer havde kun gode ting at sige om den 24-årige dansker.

- Man ser hans kvaliteter til træningen. Han er stærk, hurtig, dribler godt og har god teknik. Han er altid svær at spille mod, fortæller Hateboer til TV2 Sport og fortsætter:

- Det er svært for ham, tror jeg. Han kom jo fra den belgiske liga her til den italienske. Det er to forskellige ligaer, og han er vant til at spille, men man kan jo se, han har store kvaliteter.

Mæhle er noteret for 57 kampe i Atalanta-trøjen, siden han kom til fra belgiske Genk i sidste vinter transfervindue.

Torsdag aften skal Mæhle og resten af Atalanta-holdet spille kvartfinale i Europa League mod tyske RB Leipzig.Mere om Atalanta

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik