Fodbold nyheder

Vild statistik:
Aubameyang vs. Hazard – i La Liga

Af Carl-Emil Bromose

Eden Hazard har været en skygge af sig selv efter skiftet til Real Madrid. Imens har Aubameyang på blot fire kampe allerede udlignet Hazards statistikker.
Ritzau Scanpix
Ritzau ScanpixRitzau-Scanpix
Eden Hazard var på toppen af sin karriere, da han i 2019 byttede London og Chelsea ud med den spanske hovedstad og Real Madrid.


Tre år inde i sin Real Madrid-karriere må man dog erkende, at opholdet i Spanien har været en fiasko for den tidligere stjernespiller.

Belgieren har været en del skadet, og hans få indhop på banen har været som at se en hel anden fodboldspiller – lad os være ærlige, en markant dårligere fodboldspiller.

I 47 kampe for Real Madrid har Eden Hazard blot scoret fire mål, hvilket giver ham et gennemsnit på horrible 0,09 mål per kamp.

Hazard leverede blandt andet mål som dette før hans skifte til Real Madrid:


Til sammenligning har vi Pierre-Emmerick Aubameyang.


Aubameyang var en færdig mand i Arsenal efter en lang og dårlig periode, samtidigt med at Gabon-angriberen havde et offentligt kendt elendigt forhold til Arsenal-manager Mikel Arteta.

Da FC Barcelona i januar-månedens transfervindue hentede Arsenal-angriberen på en lejeaftale, skabte det hovedrøsten i det meste af fodboldverdenen, også blandt Barcelona-fans, da man ikke kunne se, hvad en halv-afdanket Arsenal-spiller i Aubameyang skulle give til et Barcelona-mandskab, det i sin genopbygningsfase satser på unge talenter med Barca-DNA.

Aubameyang har efter sine fire første kampe dog gjort alle kritikerne til skamme.

I fire kampe er det blevet til fire mål, hvilket giver den tidligere Arsenal- og Dortmund-stjerne et imponerende gennemsnit med et mål per kamp.

Det betyder, at Aubameyang på 43 kampe færre end Hazard allerede har scoret lige så mange mål, hvilket må siges at være endnu en våd klud i ansigtet på tidligere belgiske stjernespiller.

I slutningen af sin Arsenal-tid var det mest øjeblikke som dette der kendetegnede Aubameyang:


Artiklens inspiration kom fra en billed-statistik fra transfermarkt, som du kan se herunder:

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Transfermarkt (@transfermarkt_official)


Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik