Fodbold nyheder

Forsvarer Messi: De ved ingenting om fodbold

Af Niels Nedergaard


Karim Benzema mener, at kritikken af Lionel Messi er uberettiget, og Real-angriberen sender derfor en klar besked til alle dem, der er ude med riven efter den argentinske troldmand.

Article image
Ritzau-Scanpix

I mange år stod Karim Benzema og Lionel Messi på hver deres side som rivaler, når der blev afviklet El Clasico, hvor sidstnævnte flere gange var en kæmpe profil for Barcelona. I sommer skiftede Lionel Messi dog til den franske storklub Paris Saint-Germain, men indtil videre har opholdet i den franske hovedstad endnu ikke været den store succes for den argentinske verdensstjerne.


Karim Benzema mener dog, at folk bør have mere tålmodighed og slå koldt vand i blodet, og derfor forsvarer Real-stjernen sin tidligere rival.

- Hvorfor han (Lionel Messi, red) ikke har haft succes endnu? Det er et spørgsmål tilvænning, og derfor scorer han ikke så mange mål endnu. Men man er nødt til at kigge på, hvad han laver på banen. Uanset hvad, kan man ikke kritisere en spiller som ham. Dem, der kritiserer Messi, de ved ingenting om fodbold, siger Karim Benzema til det franske nyhedsbureau TF1 ifølge Get French Football News.

Lionel Messi har blot scoret et mål og lavet fem assists i den franske Ligue 1 siden skiftet til Paris Saint-Germain, Til gengæld har den 34-årige verdensstjerne brilleret i Champions League, hvor det er blevet til fem mål i fem kampe for den franske storklub.

I alt har Lionel Messi spillet 16 kampe for Paris Saint-Germain. PSG-stjernen har dog undervejs døjet med skader, og kort efter nytår blev han også smittet med coronavirus, hvorfor noget af forklaringen på de få optrædener for den franske storklub kan skyldes.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE