Fodbold nyheder

Youri Tielemans bekræftes videre af Brendan Rodgers

Af Philip Sinkbæk Jensen

Arsenal har luret på at hente Youri Tielemans, og nu bekræfter Leicester-manageren, Brendan Rodgers, at klubben forbereder et sommerskifte.

Article image

Leicester-manageren, Brendan Rodgers, bekræfter, at Leicester forbereder et sommerskifte for Youri Tielemans, der er højaktuelt i Arsenal.


Den 24-årige belgiske landsholdsmidtbanespiller har 18 måneder tilbage af sin kontrakt med Leicester, og Arsenal har flere gange meldt sin interesse i den dygtige midtbanemotor.

Ifølge engelske Mirror har Brendan Rodgers udtalt, at klubben ønsker at sælge Youri Tielemans snarest. Det virker usandsynligt at kunne skrive en ny kontrakt med belgieren, når Arsenal, Manchester United og Liverpool bejler til køb med løftet om en ny stor kontrakt.

I sommer var klubberne allerede ude med riven efter Tielemans, hvor belgieren insinuerede, at et skifte aldrig er uaktuelt, da han blev spurgt ind til status på rygterne:

- Der er i virkeligheden ikke nogen opdatering på sagen. Jeg er åben over for alting. Transfermarkedet er netop lukket (sommertransfervinduet, red.), men jeg har bare lyst til at holde alle de muligheder åbne, som jeg kan.

- Dialoger er i gang, og jeg siger ikke, at jeg kommer til at underskrive noget, men jeg siger heller ikke, at jeg ikke kommer til det. Vi må se, udtalte Tielemans til the Mirror tilbage i september.


Det er ydermere usandsynligt, at Leicester sælger Tielemans i dette transfervindue, da klubben i øjeblikket har hele 16 mand på skadelisten frem mod onsdagens Tottenham-kamp.

Youri Tielemans skiftede til Leicester fra Monaco i sommeren 2019 efter at have været udlejet til Leicester i en halv sæson forinden. Han har spillet 131 kampe for Leicester, scoret 23 mål og lagt op til 22 af slagsen. Han vandt senest FA Cup’en med Leicester i 2021 samt den engelske Super Cup samme år.

Mere om Youri Tielemans

Mere om Leicester

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE