Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Manchester United har måske – måske ikke – budt på midtbanedynamo

Der er delte meninger om, hvorvidt Manchester United har budt på Borussia Mönchengladbach-midtbaneprofilen Denis Zakaria eller ej.
Midtbanedynamoen Denis Zakaria står efter sigende højt på Manchester Uniteds ønskeliste. Klubbens midlertidige manager – og kommende konsulent – Ralf Rangnick har tilsyneladende et særdeles godt øje til den 25-årige schweizer.

Transfer-guruen Fabrizio Romano mener dog at vide, at ”The Red Devils” endnu ikke har budt på Zakaria, selvom Rangnick er interesseret. Manchester United holder muligvis på pengepungen, fordi Zakaria har kontraktudløb til sommer.

Romano mener således at vide, at mere end fire klubber allerede nu arbejder på at få fingrene i Zakaria kvit og frit, når sæsonen er slut.

Sport Bild-journalisten Christian Falk er dog af en anden opfattelse end Romano. Han understreger således, at rygterne om Manchester United er sande, og selvom Premier League-klubben endnu ikke har sendt et bud til Mönchengladbach, så har Zakarias repræsentanter modtaget et tilbud fra Manchester.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER