Fodbold nyheder

Flere PL-klubber er klar til Eriksen

Af Carl-Emil Bromose

Flere klubber i Premier League er angiveligt klar med en kontrakt til Christian Eriksen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det har været et par begivenhedsrige dage i sagaen om Christian Eriksens comeback til fodboldbanen.


Først blev Christian Eriksen givet grønt lys af flere læger til en tilbagevenden til topfodbold, og nu fortæller hans agent, at Eriksen-lejren forventer at den danske topspiller kan deltage i en gruppetræning med et hold senere i januar.

- Det går rigtig godt for Christian. Han har fået alle sine tjek lige før jul, og resultaterne var så gode, at vi forventer, at han kan deltage i en gruppetræning med et held senere i januar, men jeg foretrækker, at Christian selv vil snakke om det, og det vil han snart gøre, fortæller agenten Martin Schoots til det engelske medie Daily Mail.Det engelske medier skriver derudover, at der er stor efterspørgsel efter midtbanegeneralen i hans gamle liga – Premier League. Forhandlingerne med de interesserede klubber skulle allerede være i gang, og især Christian Eriksens tidligere klub Tottenham skulle være klar på at byde danskeren velkommen tilbage til London.

Udover Eriksens tilhørsforhold til Spurs, har danskeren også haft klubbens nuværende manager, Antonio Conte, som træner, da han spillede i Inter.


Det er dog ikke kun Premier League, der lurer på Christian Eriksen. Angiveligt har klubber i både Danmark og Holland nemlig henvendt sig til Eriksen.

Mere om Christian Eriksen

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik