Fodbold nyheder

Dansk angriber med klar mission: Jeg vil tilbage på landsholdet!

Af Carl-Emil Bromose

Efter lang tids fravær fra landsholdslejren drømmer dansk angriber om et comeback på det danske succes-landshold.

Article image
Ritzau-Scanpix

31-årige Christian Gytkjær har ikke spillet et eneste minuts landsholdsfodbold, siden norske Åge Hareide blev erstattet af Kasper Hjulmand som dansk landstræner. Christian Gytkjær var ellers en fast del af landsholdstruppen under Åge Hareide, og i EM-kvalifikationen til EM 2020 var Christian Eriksen den eneste der havde scoret flere mål end Gytkjær selv.”Gytten” har været udtaget til landsholdet en enkelt gang under Kasper Hjulmands ledelse, men har stadig sine første spilleminutter til gode. Ifølge Christian Gytkjær skal manglen på landsholds-minutter dog være slut, og det store mål for danskeren er VM i 2022.

- Jeg tror, at alt er muligt, hvis jeg gør det godt med Monza. Det er mit første mål, og hvis jeg scorer mange mål på klubholdet, vil jeg automatisk være blandt kandidaterne til landsholdet. Det er min ambition at vende tilbage til det danske landshold. Det vil være prikken over i'et, siger Christian Gytkjær til italienske Binario Sport ifølge Bold.dk.

Christian Gytkjær har fundet vej til netmaskerne i de seneste to kampe i den italienske Serie B, og i indeværende sæson har danskeren nettet i 15 ligakampe for AC Monza.

På det danske landshold står Gytkjær noteret for fem mål i ni landskampe, og hans seneste rød-hvide optræden var den 15. november 2019.

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af AC Monza (@acmonza)

Mere om Christian Gytkjær

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik