Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
2 - 3
(0 - 2)
Atalanta
Villarreal
R. Malinovskiy (71), D. Zapata (80)
A. Groeneveld (3), E. Capoue (42), A. Groeneveld (51)
Konrad Cornelius Rasmussen

Optakt: Atalanta - Villarreal

De to hold kæmper om, hvem der skal med videre til Champions League´s knockoutfase.
Det bliver en kamp om videre avancement for begge klubber, der kæmper om at følges med Manchester United ud af gruppe F og videre i kampen om trofæet med de store ører.

Atalanta startede deres Champions League-kampagne med en uafgjort mod netop Villarreal før de i anden kamp slog Young Boys 1-0. Derefter tabte de begge kampe til Manchester United, og sidste kamp endte med en skuffende uafgjort mod Young Boys. De ligger lige nu på tredjepladsen med seks point.

Villarreal tabte de to første kampe. De slog dog, modsat Atalanta, Young Boys i begge kampe. Den sidste kamp tabte de til Manchester United, men de har stadig et enkelt point mere end Atalanta.

De to hold har kun mødt hinanden én gang før i historien, og det var netop 2-2-kampen i denne her sæson.

Bud på kampens profil:

Atalantas Duvan Zapata har igen gang i en rigtig flot sæson. I den hjemlige liga har han lavet ni mål i 13 kampe, og den store Columbianer er altid en stor mundfuld for modstanderens forsvarsspillere. Hvis den farlige centerforward kan holde sig væk fra bundrutinerede Raul Albiol i Villarreal-forsvaret, så vil chancerne for mål være til at få øje på.

Bud på kampens resultat

Denne kamp har uden tvivl potentiale til at blive en meget høj-intens omgang. De to hold er kendte for deres livlige fodboldfilosofi, og den offensive fodbold er i højsædet. Dog er kampen så vigtig, at man godt kunne forestille sig, at de to hold i starten vil se hinanden lidt an. Det vil dog utvivlsomt være et Atalanta-hold, der ikke går på kompromis med deres stil. Alt på trods, så er alle forudsætninger for brusende fodbold tilstede, så et bud på resultatet kunne være 2-3 til Villarreal, der med den snu Unai Emery måske kunne gå hen og overraske.

Karantæner og skader:

Atalanta

Skader:

Robin Gosens
Matteo Lovato

Karantæner:

Atalanta har ingen karantæner.

Villarreal

Skader:
Arnaut Danjuma (Tvivlsom)
Francis Coquelin (Tvivlsom)

Karantæner
Yeremi Pino


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER