Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Ole Gunnar Solskjær får betænkningstid i landsholdspausen mens konkurrenterne i Premier League bytter managere med hinanden. Herunder er tirsdagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Ole Gunnar Solskjær forventes at være ved roret ved Manchester Uniteds næste kamp på udebane mod Watford, der spilles efter landsholdspausen. (Guardian)


Rio Ferdinand, der har vundet Premier League seks gange med Manchester United, rådgiver sin gamle klub til at fyre Solskjær efter en dårlig form. (YouTube via Mirror)

Watford og Newcastle er interesserede i at leje Manchester Uniteds 29-årige engelske midterforsvar, Phil Jones, hvor også en håndfuld Championship-klubber er meldt interesserede. (Sun)

Ed Woodward er dialog med Manchester United om at tage en konsulentrolle i klubben fra næste måned fremfor at være vicebestyrelsesformand i klubben. (Mail)

Dean Smith, der er fyret som manager i Aston Villa, kan allerede få et hurtigt comeback til Premier League, da Norwich er interesseret i at ansætte Smith som ny manager i klubben. (Telegraph)

Den tidligere Chelsea-manager, Frank Lampard, er også inde i billedet som kommende Norwich-manager sammen med Southamptons Ralph Hasenhüttl. (Sky Sports)


Den 26-årige spanske midtbanespiller, Saul Niguez, er forberedt på at blive i Chelsea til sit sæsonlange lejeophold er færdigt selvom at spanieren blot har spillet to minutter i Premier League siden aftalen start i august. (Telegraph)

Den 24-årige engelske Arsenal-midtbanespiller, Ainsley Maitland-Niles, udtaler, at han vil være glad for at blive i klubben efter at han forsøgte at forlade Arsenal i sommer. (PA Media via Mail)

Southampton, Brighton og Brentford er alle interesseret i Chelseas 19-årige engelske midtbanespiller, Ben Elliott. (Sun)

Den tidligere nigerianske tekniske direktør i Chelsea, Michael Emenalo, har udviklet sig til at være den ledende kandidat til at blive ny fodbolddirektør i Newcastle. (Telegraph)

Craig Shakespeare kan tilslutte sig Claudio Ranieri og hans trænerstab i Watford efter sit exit i Aston Villa. Shakespeare var Ranieris assistent i Leicester, da de begge førte holdet til Premier League-mesterskabet i 2016. (Football Insider)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik