Fodbold nyheder

Medie:
AC Milan-legende klar til at overtage Serie A-job

Af Daniel Jensen

Ukraineren er klar til sit første klubjob.
Article image
Ritzau-Scanpix
Andriy Shevchenko var i løbet af sin tid hos AC Milan en af de bedste fodboldspillere verden. 127 mål i Serie A og en enkelt Ballon d’Or taler sit tydelige sprog. Efter angriberen lagde støvlerne på hylden, var han væk fra fodbolden i en årrække, hvorefter han landede et job som assistenttræner på det ukrainske landshold.


Shevchenko fik et halvt år senere nøglerne til butikken og førte Ukraine til EM i sommer som landstræner. Her nåede holdet til kvartfinalen, hvor det dog blev til et nederlag på 4-0 til England. Den 45-årige ukrainer er i øjeblikket uden job, men ifølge italienske La Gazzetta dello Sport har han nu landet sit første klubjob.

Genoa har blot vundet en enkelt kamp i denne sæson og har kun et point ned til nedrykningsstregen. Klubben bliver om ni dage overtaget af det amerikanske investeringsfirma 777 Partners, og de vil, ifølge mediet, fyre klubbens nuværende træner, Davide Ballardini. Aftalen skulle allerede være indgået med Shevchenko, der forventes at skrive under på denne i næste uge. Han får to år i klubben plus muligheden for en sæson yderligere.

Mere om Genoa

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik