Fodbold nyheder

Chelsea og AC var enige:
Ny kontrakt røget til jorden

Af Philip Sinkbæk Jensen

Andreas Christensen og Chelsea var enige om en kontraktfornyelse, men efter den perifere enighed, så er al aktivitet omkring kontrakten stillestående.

Article image
Ritzau-Scanpix

Chelsea og Andreas ’AC’ Christensen var enige om en ny kontrakt efter to måneders forhandlinger, men nu er den kontrakt ved at ryge til jorden, da der ingen aktivitet er omkring udarbejdelsen og underskrivningen.

Ifølge Goal, så er kontrakten i fare, da der ikke rykkes på de betingelser, som der ellers var sat for AC.

Den 25-årige dansker har kontraktudløb hos ’the Blues’ til sommer, og det kan meget vel blive til et skifte væk fra klubben allerede til januar, hvis ikke, at der rykkes på kontraktudarbejdelsen med danskeren.

I øjeblikket er AC en af de lavest betalte i klubben, hvilket danskeren naturligvis ikke er tilfreds med trods sin trofaste startplads på et velfungerende mandskab med Champions League-titlen i skabet fra sidste sæson.

Den nye kontrakt med Chelsea skulle have indbragt AC en væsentligt større hyre på en 1,5-års kontrakt med mulighed for at forlænge i én sæson mere. Derudover kom endnu et udspil på en fireårig kontrakt, som er den seneste fra august, som parterne har forhandlet.

AC skiftede fra Brøndbys akademi til Chelseas akademi i 2012 i en alder af 16 år gammel, hvor han efter udlejning til Borussia Mönchengladback kom tilbage på Premier League-holdet i 2017, hvor det siden er blevet til 137 kampe og ét mål, som han scorede i onsdags i Champions League-gruppekampen mod Malmö.

Mere om Andreas Christensen

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik