Fodbold nyheder

Agent til PL-profil åbner om omkring Liverpool-interesse

Af Kasper Leif Pedersen

Raphinhas agent har bekræftet, at Liverpool var interesseret i Leeds spilleren i sommer.

Article image
Ritzau-Scanpix

Leeds spilleren, Raphinha, havde en god debutsæson for Leeds i sidste sæson, da han bidrog med ni oplæg og nettede seks gange i klubbens tilbagevenden til Englands bedste fodboldrække. Der var i sommer en masse interesse fra mange europæiske klubber, heraf Liverpool, Manchester United, og Manchester United. Dog formåede den traditionsrige klub fra England at beholde dribleren, der har scoret tre mål i otte kampe, samt opnået første udtagelse til det brasilianske landshold.

Chelsea, Barcelona og Portugal legenden, Deco, som også til dagligt er Raphinhas-agent bekræftede til mediet Globo Liverpools interesse i kantspilleren.

- Han er ung og har mange udfordringer forude. Der er bestemt flere klubber, der kan lide ham og Liverpool var en af dem. Der var interesse, men intet officielt sagde den tidligere portugisiske midtbanespiller.

Deco blev også spurgt om det er Raphinhas plan at blive i England eller om der er interesse for udlandet, hvor han hertil svarede, at det var kompliceret.

- Enhver spiller har deres egne, drømme, ambitioner og børns drømme. Men drømmene kan kun blive opfyldt på daglig basis i klubben. Det giver prestige at spille på landsholdet, men det er fundamentalt i klubberne. Raphinha vil spille på det højeste niveau i mange år, jeg ved ikke om det bliver Premier League resten af karrieren, men det er uden tvivl en af hans muligheder.

24-årige Raphinha kom til Leeds i sommeren 2020 fra franske Rennes.

Mere om Raphinha

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik