Fodbold nyheder

Medie:
Liverpool må undvære brasilianske stjerner

Af Niels Nedergaard

Både Alisson Becker og Fabinho må højest sandsynligt sidde over, når Liverpool i weekenden møder Watford i Premier League.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det kan være problematisk i disse coronatider, når spillere skal ud med deres respektive landshold og spille kvalifikationskampe frem mod VM.

Dette må Liverpool også sande, da reglerne fortsat er stramme i Sydamerika, hvor de to brasilianske profiler Fabinho og Alisson Becker for nyligt optrådte for Brasiliens landshold. Det betyder, at de to spillere risikerer at misse weekendens opgør mod Watford som en konsekvens af, at de skal i karantæne efter at have været en tur i det sydamerikanske. Det skriver Sky Sport.

- Jeg tror den første kamp mod Watford kommer til at blive hård for os. Jeg tror ikke, vi kan spille hverken Alisson eller jeg, fortæller Fabinho ifølge Sky Sports.

Dermed ser det ikke ud til, at de to Liverpool-stjerner får lov at komme i aktion, når holdet altså møder Watford i Premier League.

Til gengæld kan Liverpool glæde sig over, at de igen råder over Trent Alexander Arnold og Diego Jota, der begge har døjet med småskader på det seneste.

Det er lørdag klokken 13.30, at Liverpool gæster Watford i et opgør, hvor Jürgen Klopps mandskab må siges at være ganske store favoritter trods Fabinho og Alissons fravær.

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik