Fodbold nyheder

Hovedbrud for Klopp:
Liverpool-profil arbejder for at forlade klubben til januar

Af Konrad Cornelius Rasmussen

Den engelske midtbanespiller Alex Oxlade-Chamberlain er blevet træt af at side på bænken i Liverpool, og derfor søger han nu nye græsgange.

Article image

Det er ikke blevet til meget tid på banen for det tidligere Southampton-talent. I denne sæson har Alex Oxlade-Chamberlain kun figureret fem gange for Merseyside-klubben, og kun to af de gange har det været fra kampens første sekund.

Nu er den tidligere Arsenal-spiller, så klar til at finde en ny klub, hvor han kan genfinde fodboldglæden igen. Det er dog ikke alle, der synes det er en alt for god ide. Den tidligere engelske landsholdsmålmand Paul Robinson mener endda, at han skal droppe tankerne om et skifte.

- Han er alt for god til at sidde på bænken. Det er næsten kriminelt. Jeg kan ikke se for mig, at han forlader Liverpool til januar. ”Mo” Salah og Sadio Mané skal spille AFCON, og det er muligheden for Oxlade-Chamberlain, sagde den tidligere Blackburn og Tottenham-keeper til Football Insider

28-årige Chamberlain kom til Liverpool i 2017, men har grundet en lang skadeshistorik haft svært ved at bide sig fast hos det engelske storhold. Han har spillet 109 kampe for Liverpool. Derudover har han lavet 14 mål og 12 oplæg.

Hans oprindelige kontrakt udløber i 2024.

Mere om Alex Oxlade-Chamberlain

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik