Fodbold nyheder

Belotti har forhåndsaftale med Milano-klub

Af Stefan Lindahl

Til næste sommer kan Andrea Belotti forlade Torino på fri transfer, og angiveligt har AC Milan allerede lavet en aftale med den italienske angriber om et skifte.

Article image
Ritzau-Scanpix

Når Andrea Belotti næste sommer har kontraktudløb i Serie A-klubben Torino, kommer italieneren ikke til at gå længe rundt og lede efter en ny arbejdsgiver. I hvert fald ikke hvis man skal tro det italienske medie Tuttosport.


Ifølge mediet har Milan allerede lavet en aftale med Belotti om et skifte, og det kan angiveligt ske inden næste sommer. Når januar-transfervinduet åbner kan Belotti skifte til Milan, hvis de to klubber kan blive enige om en overgangssum. Hvis Torino vil have mere, end Milan er villige til at betale, kan milaneserne bare vente og se Belotti skifte gratis til dem et halvt år senere.

Torinos præsident Urbano Cairo har ifølge mediet udelukket, at Belotti forlænger sin kontrakt med Torino. Skiftet til Milan er efter sigende heller ikke en overraskelse. Belotti skulle være meget stor Milan-fan, og hans drøm er angiveligt at bære Milan-trøjen.

27-årige Belotti skiftede i 2015 til Torino fra Palermo. Siden skiftet har den italienske EM-vinder leveret 106 Torino-mål i 231 kampe. Det gør ham til den syvende mest scorende nogensinde i Torino. Derudover er han med 26 assist ifølge Transfermarkt den Torino-spiller med flest assist nogensinde.

Mere om Andrea Belotti

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE