Fodbold nyheder

Inter-emne overvejer at forlænge med Ajax

Af Stefan Lindahl

André Onana har været kædet sammen med Inter i længere tid, men nu åbner den doping-karantæne ramte keeper op for at forlænge med Ajax Amsterdam.

Article image
Ritzau-Scanpix

Efter indeværende sæson udløber Samir Handanovic’ kontrakt med Inter, og keeperen med anførerbindet er efterhånden blevet 37 år. Derfor er Inter ifølge Football Italia på markedet efter en keeper.


Den keeper, der er kikkerten, er ifølge mediet Ajax Amsterdams André Onana. 25-årige Onana sidder i øjeblikket ude med en doping-karantæne, og keeperen har ikke set banen siden oktober sidste år. Onanas kontrakt udløber ligesom Handanovic’ efter denne sæson.

Til mediet De Telegraaf har Onana fortalt, at der i sommerens transfervindue var bud efter ham fra fransk fodbold, hvor Olympique Lyon og OGC Nice snakkede med keeperen. De kunne dog ikke blive enige, og derfor er Onana stadig i Ajax. Og det kan være, at han slet ikke forlader den hollandske hovedstadsklub.

Ifølge Football Italia er Onana åben for at forlænge samarbejdet med Ajax, og derfor er det ikke givet, at han tegner kontrakt med Inter. Det kan tvinge Inter til igen at afsøge markedet for muligheder, hvis Milano-klubben ønsker at finde en erstatning for Handanovic næste sommer.

Mere om André Onana

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE