Fodbold nyheder

Ancelotti: Han er i spil til Ballon d’Or

Af Daniel Jensen

Træneren sender store roser afsted til sin franske angriber.

Article image
Ritzau-Scanpix

Karim Benzema var storspillende i sidste sæson, og den form har han taget med ind i den nye. I løbet af sæsonens første syv kampe har den 33-årige angriber således noteret sig for hele otte scoringer og syv oplæg. Dermed har han i gennemsnit foden med i to scoringer per kamp.

Det gode spil er selvfølgelig ikke gået forbi næsen på klubbens træner, Carlo Ancelotti, der mener, at franskmanden burde være i spil til den prestigefyldte Ballon d’Or-titel. Det skriver Reuters:

- For det han leverer lige nu, og det han tidligere har leveret, så er han nødt til at være på listen over mulige vindere.

Franskmanden er også ved at være lidt oppe i alderen, men det ser den italienske Real Madrid-træner ikke som et problem. Benzema er nemlig som en vin:

- Karim har stadigvæk tid tilbage til at vinde den i. Jeg tvivler på, at dette er hans sidste sæson. Han er som en god vin. Jo ældre han bliver, jo bedre bliver han.

Karim Benzema har været hos Real Madrid siden 2009. I den tid er det blevet til hele 566 kampe, 287 mål og 151 oplæg i den spanske hovedstad.

Mere om Karim Benzema

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik