T. Silva (49), N. Kanté (57), A. Rüdiger (90)
Daniel Eckford-Olsen

Chelsea vinder sikkert mod lokalrivaler

Chelsea tager sikkert alle tre point med hjem fra London-derby.
Søndagen sidste PL-opgør var et klassisk London-derby, på Tottenham Hotspur Stadium tog Tottenham imod rivalerne fra Chelsea. Favouritværdigheden gik inden kampen helt klart til Chelsea som har set super solide ud, Tottenham har heller ikke haft en dårlig start, men det nye koncept med den nye træner Nuno Espirito Santo er ikke helt finpudset.

Tottenham startede faktisk kampen bedst, Kane og Son så ud til at være veloplagte og fandt rummene i det snævre Chelsea-system. Chelsea startede omvendt sløvt, men åd sig langsomt ind i kampen, men de store målchancer udeblev fortsat.

Det blåklædte udehold kom derimod blæsende ud til anden halvleg og fik scoret kort tid efter startfløjtet. Thiago Silva fik pandet den ind til 1-0, hvorefter Kante fordoblede føringen ti minutter efter.

Udeholdet havde igen bolden ved fødderne store dele af kampen, og dominerede de lokale rivaler. Hen mod slutfasen virkede hjemmeholdets spillere trætte og opgivende, imens Chelsea jagtede det tredje mål. Det kom i det andet tillægsminut hvor Rüdiger lukkede opgøret til 3-0.

Chelsea kunne tilfredse smutte hjem med alle tre point, mens Tottenham virkelig har noget at arbejde med.