Fodbold nyheder

Tidl. Serie A-profil sammenligner Napoli-angriber med Drogba

Af Stefan Lindahl

Den tidligere Serie A-angriber Giuseppe Signori sammenligner i et interview Napoli-angriberen Victor Osimhen med Chelsea-ikonet Didier Dorgba.

Article image
Ritzau-Scanpix

Da Napoli torsdag aften sikrede et 2-2-resultat på King Power Stadium mod Leicester City i Europa League-gruppespillet leverede Napolis bomstærke angriber Victor Osimhen de to Napoli-scoringer. Den præstation af Osimhen, som udover scoringerne var Napolis offensive omdrejningspunkt i kampen, har fået den tidligere angrebsprofil i Serie A Giuseppe Signori til at storrose den nigerianske Napoli-angriber i et interview med Tuttomercatoweb:

- De ligner hinanden rigtig meget fysisk og teknisk. Han (Osimhen, red.) er god, han har alt: Teknik, styrke, højde, hurtighed og power. Han er en spiller, som stadig er ung, og som kan forbedre sig, og jeg tror på, at det her kun er en del af, hvad han kan.

Signori ved, hvad han snakker om, når det handler om mål. Italieneren scorede i 344 Serie A-kampe 188 mål. Tre gange formåede han at blive topscore i Serie A. Signori, som lagde støvlerne på hylden i 2006, er den 11. mest scorende spiller i Serie A’s historie.

Der har 22-årige Osimhen stadig et stykke vej op til. Nigerianeren skiftede til Napoli i sommeren 2020 fra franske LOSC Lille. I sidste sæson scorede angriberen ti Serie A-mål for Napoli i 24 kampe. I indeværende sæson lagde Osimhen ud med at få et rødt kort i Napolis førsterunde-kamp, og han har endnu ikke fundet vej til netmaskerne i Serie A efter sommerferien.

Mere om Victor Osimhen

Mere om Napoli

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik