Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Emre Arslan

Manchester United er på udkig i West Ham, mens Liverpool forhandler med midtbane-profil om en ny kontrakt. Herunder er lørdagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United har West Hams Declan Rice øverst på listen over transfer prioriteter til næste sommer. Den 22-årige engelske defensive midtbanespiller er ivrig efter et skifte til Old Trafford og var frustreret over at, the Hammers prisskilt på 100 millioner pund, stoppede ham fra et skifte i løbet af det sidste transfervindue. (Independent)Liverpool har indledt samtaler med deres 26-årige Guineaner midtbaneprofil Naby Keita, om en ny kontrakt. Hans nuværende kontrakt udløber i 2023. (Calciomercato)


Tottenham kan muligvis forny deres interesse i den 28-årige forsvarsspiller Antonio Rudiger, hvis han ikke forlænger sin kontrakt med Chelsea som udløber her til sommer. (Express)


Arsenal-manager Mikel Arteta siger, at den 30-årige franske angriber Alexandre Lacazette, hvis kontrakt løber ud næste sommer, er i hans planer og spiller en ”instrumental” rolle i denne sæson. (Metro)


Burnley-manager Sean Dyche, håber, at en række spillere vil dedikere sig til klubben, efter at han har skrevet under på en ny aftale. (Times)


Tuchel har afvist rygter om, at Chelsea forsøgte at hente Harry Kane fra Tottenham, men sagde, at han forventede, at angriberen ville tilslutte sig Manchester City. (Guardian)


Den hollandske landstræner Louis Van Gaal har udeladt Manchester Uniteds midtbanespiller, Donny Van De Beek fra sin foreløbige trup til kampene i oktober. Grunden til dette skyldes den manglende spilletid. (Manchester Evening News)Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE