Inter - Real Madrid

Europa: Champions League
Inter
Stadio Giuseppe MeazzaFuld tid0-1Tilskuere: 37.082
Real Madrid Rodrygo (89)
OptaktLineupReferatVideo

Real stjal sejren til sidst på San Siro

Af Niels Nedergaard

Længe var kampen et sandt chanceorgie, hvor der blev brændt den ene store chance efter den anden, men til sidst dukkede indskiftede Rodrygo op og gav Real Madrid en smal sejr på 1-0.

Article image
Ritzau-Scanpix

Der var storkamp på menuen i Milano onsdag aften, da de italienske mestre Inter bragede sammen med Real Madrid, men det helt store festfyrværkeri udeblev. I stedet brændte begge mandskaber et hav af chancer, men til sidst kom der hul på hylden.

Kampen begyndte ellers i et utroligt højt tempo. Især Inters Laurato Martinez var i hopla og var farlig i flere situationer. Den første store mulighed tilfaldt dog hjemmeholdets forsvarsklippe Milan Skriniar, da han efter små ti minutters spil stod helt fri i gæsternes felt efter et hjørnespark, men slovakken headede bolden over målet.

Inter gik dog en smule ned i kadence efter en tempofyldte start, og i stedet kom Real Madrid bedre med i opgøret. Efter en halv time var gæsterne også tæt på at bringe sig foran, da Karim Benzema opfangede en bold på kanten af feltet og afsluttede efterfølgende resolut. Desværre for franskmanden nåede en af Inters forsvarsspillere akkurat i vejen og fik stoppet forsøget.

Få minutter senere fik Eder Militao så en gigantisk chance, da han efter et hjørnespark var helt umarkeret og skulle næsten kun sætte pandebrasken på bolden. Men hvis Milan Skriniars chance tidligere i kampen var stor, var denne endnu større. På mærkværdigvis formåede den brasilianske midterforsvar nemlig at heade bolden et godt stykke ved siden af målet.

Der gik heller ikke mange minutter, før Inter var nede i den anden ende. Først var Laurato Martinez tæt på igen og under et minut senere var det Edin Dzeko, der var utroligt tæt på at sende Inter i front, men bolden strøg lige forbi målet. Et sandt chanceorgie var i gang i Milano, hvor det hele bølgede frem og tilbage med chancer i begge ender. Målene måtte vi dog underligt nok stadig have til gode, da de to hold gik til pause.

Skarpheden manglede i den grad hos især Inter, og dette billede fortsatte efter pausen, hvor Edin Dzeko fik endnu en stor chance, da han stod helt fri inde i gæsternes felt, men på mirakuløsvis fik Thibaut Courtois reddet forsøget.

Det lignede altså længe, at de to mandskaber skulle dele i porten og dermed skyde med løst krudt. Men bedst, som man troede, at kampen skulle ende målløst, dukkede den indskiftede Rodrygo pludselig op og bragte Real Madrid foran med 1-0. Dette skete præcis på samme tidspunkt, som vi rundede kampens overtid. En kold spand vand i hovedet på Inter, der ellers havde siddet på det meste af opgøret.

Dermed tog Real Madrid til sidst en flot skalp i en svær udekamp mod Inter. Det er dog ikke nok til at indtage gruppens førsteplads, som lidt overraskende blev erobret af Sheriff Tiraspol, der tidligere onsdag aften tog en sejr på 2-0 over Shakhtar Donetsk.

Inter
(3-5-2)
1Samir Handanovič (C)
37Milan Škriniar
6Stefan de Vrij
95Alessandro Bastoni
36Matteo Darmian ↩55
23Nicolò Barella ↩84
77Marcelo Brozović
20Hakan Çalhanoğlu ↩65
14Ivan Perišić ↩55
9Edin Džeko
10Lautaro Martínez ↩65
Bænk
21Alex Cordaz
97Ionuț Radu
7Alexis Sánchez
19Joaquín Correa ↪65
2Denzel Dumfries ↪55
11Aleksandar Kolarov
13Andrea Ranocchia
32Federico Dimarco ↪55
33Danilo D'Ambrosio
5Roberto Gagliardini
8Matías Vecino ↪84
22Arturo Vidal ↪65
Real Madrid
(4-3-3)
1Thibaut Courtois
2Daniel Carvajal
3Éder Militão
4David Alaba
6Nacho
15Federico Valverde
14Casemiro
10Luka Modrić ↩80
17Lucas Vázquez ↩65
9Karim Benzema (C)
20Vinícius Júnior ↩90
Bænk
13Andriy Lunin
40Toni Fuidias Ribera
7Eden Hazard
11Marco Asensio ↪90
16Luka Jović
21Rodrygo ↪65
24Mariano Díaz
5Jesús Vallejo
35Miguel Gutiérrez Ortega
22Isco
25Eduardo Camavinga ↪80
27Antonio Blanco Conde

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik