Fodbold nyheder

Real Madrids top transfermål

Af Christian Bang Jensen

Efter et hektisk transfervindue har spanske AS spekuleret i, hvem Real Madrids næste top transfers kan blive. Indkast.dk giver dig her de fire spillere som kan blive næste Galacticos.

Article image
Ritzau-Scanpix

Sidst i transfervinduet hentede Los Blancos det 18-årige stortalent Eduardo Camavinga, og i den kommende weekend vender klubben for første gang tilbage til Santiago Bernabeu, efter det legendariske stadion har fået en gennemgribende renovering.


De to faktorer peger på, at Real Madrid står overfor en ny Galacticos-epoke, hvor man skal konkurrere med statsejede europæiske klubber som Paris Saint-Germain og mod de klubber, der ejes af personer med store formuer eller investeringsfonde som Manchester United og Chelsea.

Den nye Galacticos-projekt betyder derfor også, at man igen skal begynde at samle de bedste spillere i hele verden i den spanske hovedstad, som man så det i starten af det nye årtusinde, hvor det med snilde og moderne forretningsmetoder lykkedes præsident Florentino Perez at hente Luis Figo, Zinadine Zidane, David Beckham samt ”O Fenômeno" Ronaldo.

Ifølge spanske AS er fire navne indtil videre på ønskelisten – som vi på Indkast.dk her vil bringe.

Ikke overraskende er Kylian Mbappe øverste mand på listen. Den 22-årige angriber har i flere år været rygtet til Los Blancos, og henimod slutningen af sommerens transfervindue blev der for alvor forhandlet med den franske angriber. Paris Saint-Germain sagde dog nej, men da angriberen ikke vil forlænge sin kontrakt, der udløber til sommer, kan Kylian Mbappé meget snart trække en hvid trøje over hovedet – uden Real Madrid behøver betale en overgangssum.

En anden ung angriber, som Real Madrid ifølge AS drømmer om, er norske Erling Haaland. Ifølge avisen har der allerede været snakke mellem spiller og klubber omkring fremtiden og et skifte, dog uden at det er blevet til et officielt bud på nordmanden. Der kan dog været et stort problem i kampen om at få Erling Haaland: Paris Saint-Germain. Skifter Kylian Mbappe vil den franske klub stå med en stor lønpose, som hidtil er gået til den 22-årige franskmand. Den kan blive svær for Florentino Perez at matche, såfremt han får lavet en aftale med Kylian Mbappe.


Misser man Erling Haaland vil Real Madrid i stedet kigge længere sydpå i Bundesligaen, hvor Robert Lewandowski på trods af sine 32 år, kan blive interessant. Den polske målræv står i samme situation som Kylian Mbappé gør bare et år senere. Robert Lewandowskis kontrakt med Bayern München udløber efter næste sæson, hvorfor Real Madrid vil forsøge at gå efter polakken allerede fra sommerens vindue. Det er endda blevet skrevet i flere medier, at målrekord-indehaveren i Bundesligaen søger efter nye udfordringer i en anden liga, hvorfor Real Madrid vil være et oplagt sted at tage hen for den skarpe polak.

Sidst men ikke mindst vil Real Madrid ifølge AS gøre midtbanen endnu mere fransk ved at hente Paul Pogba. Den 28-årige midtbanespiller er præcis den profil Florentino Perez ser i en Galacticos-handel; En stor spiller, men et lige så stort brand. To gange tidligere har franskmanden været tæt på et skifte til Real Madrid. Ligesom med Kylian Mbappé står Paul Pogba uden kontrakt efter sæsonen.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE