Fodbold nyheder

Medie:
Zanka bliver holdkammerater med Fischer

Af Niels Nedergaard

Ifølge det belgiske medie Sqenf Foot bliver Mathias ’Zanka’ Jørgensen holdkammerater med Viktor Fischer i Royal Antwerpen, hvor han skal være under Brian Priskes vinger.

Article image

Det bliver ikke til nogen FCK-retur i denne omgang for Mathias ’Zanka’ Jørgensen. I hvert fald ikke, hvis man skal tro den belgiske presse, der melder, at midtstopperen har skrevet under på en kontrakt med belgiske Royal Antwerpen, hvor han bliver holdkammerater med Viktor Fischer.

Mediet Sqenf Foot melder således, at Zanka har skrevet under på en toårig kontrakt med Antwerpen i en handel, der løber op mod 7,5 millioner kroner, som ryger ned i klubkassen hos Fenerbache, hvor danskeren er røget ud i kulden.

Zanka har ikke haft den store succes på det seneste i det tyrkiske, og det har også resulteret i, at den tidligere FCK-profil er røget en tur af landsholdet, hvor han ikke er udtaget til Danmarks næste tre kampe i VM-kvalifikationen.

Nu kan Zanka dog måske igen se frem til spilletid, for ifølge det belgiske medie er han altså meget tæt på at blive Antwerpen-spiller.

Dermed bliver Viktor Fischer og Zanka også genforenet, hvor de sammen skal forsøge at få succes under danske Brian Priske, der står i spidsen for Antwerpen.

Mere om Mathias "Zanka" Jørgensen

Mere om Fenerbahçe

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik