Fodbold nyheder

Søndagens engelske rygter

Af Stefan Lindahl

Nedenfor følger dagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Cristiano Ronaldo bliver den bedst lønnede spiller nogensinde i Premier League, når han gennemfører sit skifte til Manchester United fra Juventus. (Telegraph)


Sevilla har øget prisen på forsvarsspilleren Jules Koundé. Det besværliggør Chelseas forsøg på at hente ham. (Telegraph)

Borussia Dortmund vil forsøge at hente Manchester United-backen Diogo Dalot. Det kan dog kun lade sig gøre, hvis Manchester-klubben kan nå at få en erstatning i hus. (Sky Sports)

Den erstatning kan være Atlético Madrid-backen Kieran Trippier, som Manchester United arbejder på at hente tilbage til Premier League. United er klar til at betale 300 mio. kroner for den tidligere Tottenham-spiller. (AS)

Diogo Dalot selv vil dog gerne blive i Manchester United og kæmpe for sin plads på holdet. (Goal)

Borussia Dortmund er interesseret i at låne Chelseas Callum Hudson-Odoi. Chelseas manager Thomas Tuchel ser gerne, at Hudson-Odoi bliver i London-klubben. (Goal)


Jesse Lingard imponerede i West Ham under sit leje-ophold i klubben i sidste sæson. Derfor planlægger West Ham at byde på Manchester United-spiller, når Cristiano Ronaldo lander i United. (Star)

Willian er klar til en stor lønnedgang for at gennemføre et skifte fra Arsenal til Corinthians i hjemlandet Brasilien. (Mail)

Tottenham har intensiveret jagten på FC Barcelona-backen Emerson Royal. London-klubben vil dog gerne have solgt Serge Aurier, inden de byder på Barca-spilleren. (Telegraph)

Juventus er tæt på at hente Moise Kean hjem til Serie A. Everton-spilleren kan skifte på et to-årige leje-ophold med en købsobligation. (Sky Sports)

Crystal Palace har budt på Celtics Odsonne Edouard. Derudover jagter Palace en offensiv-spiller mere. Klubben har taget kontaktet Arsenal for at høre om muligheden for at låne Eddie Nketiah eller Reiss Nelson. (Mail)

Også uden for England er Crystal Palace på jagt. Klubben har kontaktet RB Leipzig for at høre om Ademola Lookman, og Sassuolo for at høre om Jeremie Boga. (Mail)

Leicester Citys Hamza Choudhury vil gerne skifte til Newcastle United på lån. Newcastle er ved siden af tæt på at sikre sig Santos Laguna-mexicaneren Santiago Munoz. (Chronicle)

Everton vil gerne leje Arsenal-spilleren Ainsley Maitland-Niles. (Sky Sports)

Chelseas Tiemoué Bakayoko er landet i Italien for at gennemgå et lægetjek hos AC Milan. Franskmanden er derfor tæt på at skifte til Milano-klubben på et to-årigt leje-ophold med en købsoption. (Football Italia)

Manchester United-ivorianeren Amad Diallo skifter til Feyenoord på et sæson-langt lån. (Mail)
Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik