Fodbold nyheder

Arsenal prissætter angrebstalent

Af Daniel Fisker

The Athletic mener at vide, at Arsenal har prissat angrebstalentet Eddie Nketiah til i omegnen af 175 millioner kroner.
Article image
Ritzau-Scanpix
Arsenal har haft spenderbukserne på i det igangværende transfervindue, hvor blandt andet Ben White, Martin Ødegaard og Aaron Ramsdale er blevet købt til klubben. Hidtil har ”The Gunners” kun solgt midtbanetalentet Joe Willock til Newcastle United, men nu kunne noget tyde på, at et andet talent også snart kan være fortid på Emirates Stadium.


Angrebstalentet har tilsyneladende flere bejlere, men hidtil har disse bejlere løbet panden mod en mur. The Athletic rapporterer, at Crystal Palace, som efter sigende er den mest sandsynlige destination i Premier League, er villige til at betale 87 millioner kroner for den 22-årige angriber, mens en unavngiven tysk klub har budt på Nketiah to gange – begge gange uden held.

Nu står det dog ifølge The Athletic klart, hvad Arsenal forlanger for Nketiah. Den engelske avis mener at vide, at der skal i omegnen af 175 millioner kroner på bordet, før Arsenal vil give slip på det 22-årige angrebstalent. Tidligere på sommeren var det dog en byttehandel, som lå i kortene.

Arsenal endte med at betale 435 millioner kroner for Brighton & Hove-forsvareren Ben White, men ”The Seagulls” var som udgangspunkt interesseret i, at Nketiah skulle indgå i handlen som en del af betalingen for den 23-årige forsvarsspiller. Da handlen blev realiseret, var Nketiah dog ikke inkluderet i betalingen for sommerens hidtil største Arsenal-køb.

Eddie Nketiah skiftede i 2015 Chelseas ungdomsafdeling ud med Arsenals ungdomsafdeling. I første halvdel af 2019/20-sæsonen var Nketiah udlejet til Leeds United, men lejeopholdet medførte ikke et gennembrud for den 22-årige englænder, som i den forgangne Premier League-sæson spillede 17 kampe – primært korte indhop – med to mål til følge.

Mere om Edward Nketiah

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik