Fodbold nyheder

Klopp: Vi kan ikke bruge penge, som vi ikke har

Af Daniel Jensen

Liverpool-manageren afholdt i dag pressemøde forud for Premier League-åbningskampen mod Norwich på lørdag.

Article image
Ritzau-Scanpix

Liverpool kunne ikke forsvare deres mesterskab i sidste sæson, og den nye sæson, der starter i dag, ser ud til at blive mere konkurrencedygtig end nogensinde. Liverpool har måtte se deres nærmeste konkurrenter have den helt store pengepung fremme, da Manchester United hentede Jadon Sancho for 635 millioner, Jack Grealish røg til Manchester City for 875 millioner, og Chelsea har netop præsenteret Romelu Lukaku, som de måtte betale 855 millioner for.

Liverpool har brugt langt mindre denne sommer, og det var selvfølgelig et punkt, som Jürgen Klopp blev spurgt ind til på pressemødet, og den tyske manager havde følgende at sige:

- Vi kan ikke sammenligne os selv med klubber, der ingen begrænsninger har. Vi har begrænsninger, men vi har alligevel været ret succesfulde. Vi kan ikke bruge penge, som vi ikke har.

Tyskeren udtalte også, at Liverpool har deres måde at gøre det på kontra nogle af konkurrenterne:

- Vi kender alle situationen hos Chelsea, Manchester City og PSG. Vi har vores måde at gøre det på, og sådan har vi gjort det i alt min tid her. Vi kan bruge penge de penge, vi tjener. Det er vores måde.

Liverpool har kun hentet en spiller til klubben denne sommer, og det er midtstopperen Ibrahima Konaté. Klubben betalte RB Leipzig 300 millioner for den 22-årige franskmand.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik