Fodbold nyheder

Juve kigger på Locatelli-alternativ

Af Stefan Lindahl

Juventus er begyndt at kigge efter alternativer til deres midtbane, hvis Manuel Locatelli-transferen ikke lykkes.

Article image
Ritzau-Scanpix

Transfervinduet lakker mod enden, og det presser Juventus, som stadig ikke er nået til enighed med Sassuolo om et køb af deres midtbane-profil Manuel Locatelli. Torino-klubbens økonomi er presset på grund af coronavirus-pandemien, hvilket gør forhandlinger med Sassuolo besværlige, da Serie A-klubben vil have en transfersum for Locatelli, og derfor ikke acceptere inkluderede spillere i handlen. Fredag mødes de to klubber, og her bliver det afgjort, om Locatelli skifter til Juventus.


Tidligere har Sassuolo meddelt, at Locatelli koster 300 mio. kroner, men fordi spilleren selv kun ønsker et skifte til Juventus, så er Sassuolo ifølge Football Italia klar til sænke deres prisskilt til 267,5 mio. kroner. Det er dog stadig en del højere end Juventus’ seneste bud på 225 mio. kroner.

I Juventus sover man da heller ikke roligt, og derfor er klubben begyndt at kigge andre steder hen for at forstærke midtbanen, hvis Locatelli-transferen glipper. Det meddeler La Repubblica, som mener, at Serie A-klubben har Monacos Aurelien Tchouameni og Lille-profilen Renato Sanches, som de efterfølgende navne på ønskelisten. En ønskeliste som også indeholder den tidligere Juventus-spiller Miralem Pjanic, der nu spiller i FC Barcelona, og Bayern München-franskmanden Corentin Tolisso.

Mere om Manuel Locatelli

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik