Fodbold nyheder

Avis: Juventus overvejer at bytte Ronaldo væk

Af Daniel Fisker

Juventus pønser tilsyneladende at sende Cristiano Ronaldo til Paris – til gengæld for Mauro Icardi.

Article image
Ritzau-Scanpix

Cristiano Ronaldo har et år tilbage af sin kontrakt i Juventus, og meget kunne tyde på, at den portugisiske superstjerne går en usikker fremtid i møde. Den tilbagevendte Juventus-træner Massimiliano Allegri pønser efter sigende på at give Juventus-truppen en overhaling i løbet af sommeren.


Disse planer kan betyde, at Ronaldo snart er fortid hos ”Den Gamle Dame”. L’Equipe mener således at vide, at Juventus overvejer at sende EM-topscoreren til Paris, hvis det betyder, at Paris Saint-Germain indvilliger i at sende Mauro Icardi den modsatte vej.

Den 28-årige argentiner, som er otte år yngre end Ronaldo, har længe stået på Juventus’ ønskeliste. ”Den Gamle Dame” forsøgte efter sigende allerede at få fingrene i Icardi sidste sommer, men med Ronaldo på vægtskålen kan det være, at den tipper til Juventus’ fordel.

Juventus’ økonomi er fortsat ramt af coronavirussen, så derfor kan det være yderligere fristende for mesterskabskandidaterne i Serie A at slippe af med Ronaldo og hans månedsløn, som efter sigende overstiger 30 millioner kroner.

Det kan dog medføre grus i transfermaskineriet, at Icardi har en særlig klausul i sin kontrakt. Daily Mail mener således at vide, at Paris Saint-Germain skal betale Inter i omegnen af 100 millioner kroner, hvis den franske hovedstadsklub sælger den tidligere Inter-profil til en anden Serie A-klub.

Mere om Cristiano Ronaldo

Mere om Juventus

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik