Fodbold nyheder

Sådan kan Barcelona stille op næste sæson

Af Asbjørn Steffensen

Klubben går en spændende tid i møde med mange nye tilgange og endnu flere rygter, men økonomien kan spænde ben i sidste ende.

Opstilling 4-3-3

Målmand: Marc-Andre Ter Stegen
Den tyske landsholdsmålmand er det sikre førstevalg i målet og har været det lige siden ham kom til klubben i 2014. Hvis ikke Manuel Neuer var tysker, havde ter Stegen haft over 100 landskampe for Tyskland.


Venstre back: Jordi Alba
Spanieren går ind til sin 11. sæson med den catalanske klub og er en del af den erfarne skare af spillere, der tidligere har været kritiseret. Men Alba har stadig et højt topniveau hvilket han beviste med 10 assists i La Liga sidste sæson

Midterforsvar: Jules Kounde (Rygte)
Den 23-årige franske midterforsvarer er på ønskelisten hos mange europæiske storklubber, men skulle angiveligt selv være mest interesseret i et skifte til liga-rivalerne fra Barcelona. Han er dog dyr, og Barcelona svømmer ikke i penge for tiden.

Midterforsvar: Andreas Christensen (Nyindkøbt)
ENDELIG blev den danske midterforsvarer præsenteret i blå- og rødstribede trøje. Rygterne har svirret længe, men nu er 'AC' ankommet og klar til at styre forsvaret i Barcelona.

Højre back: Cesar Azpilicueta (Rygte)
Den erfarne back ser ud til at være færdig i Chelsea, og favoritterne til at sikre sig spanierens rutine og store arbejdsmoral er den catalanske storklub. Hans kontrakt udløber næste sommer, så Chelsea skal tjene penge på ham denne sommer.


Central midtbane: Pedri
Efter gennembrudssæsonen i 20/21 var den spanske superstjerne, der vækker minder om Xavi, stærkt skadesplaget i sidste sæson. Han er dog utvivlsomt en af de første på holdkortet når førnævnte sætter start-elleveren

Central midtbane: Gavi
Tog verden med storm i sin debut-sæson, hvor han i en alder af bare 17 spillede med en rutine som de færreste i hans alder gør. Et af verdens største talenter, der sammen med ovennævnte gør Barcelonas fremtid lys.

Central midtbane: Franck Kessie (Nyindkøbt)
Den ivorianske midtbanespiller er blevet en af AC Milans vigtigste spillere de sidste par sæsoner. Hans kontrakt med den italienske klub udløber til sommer, og Barcelona har angiveligt sendt et bud efter ham.

Venstre wing: Ferran Torres
Klubben købte Torres i vinterens transfervindue for cirka 490 millioner kroner. Spillede fint - blandt andet med et mål i El Clasico - men mangler endnu at få sit store gennembrud i klubben.

Angriber: Robert Lewandowski (Rygte)
Den polske bomber vil væk fra Bayern München med et år tilbage af sin kontrakt og har selv sagt, det kunne være spændende at komme til Barcelona. Klubben er også interesserede, men igen kan økonomien spænde ben..

Højre wing: Raphinha (Rygte)
Den brasilianske profil havde en personlig god sæson for et underpræsterende Leeds-mandskab, der med næb og kløer undgik nedrykning. Raphinha er dog for god til den engelske klub og bliver stærkt rygtet til den catalanske storklub.

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik