Fodbold nyheder

Søndagens engelske rygter

Af Philip Dar

Liverpool på jagt efter Wijnaldums afløser, Arsenal overvejer ny målmand og så er Tottenham interesseret i Serie A-angriber.

Article image
Ritzau-Scanpix

Et salg af Van de Beek kan bane vejen for at United henter Real Madrids franske centerback Raphael Varane (Sun)


Liverpool overvejer at hente Atletico Madrid-midtbanespilleren Saul Niguez og spanieren selv er opsat på at spille i Premier League. (La Razon)

Liverpool er også interesseret i Lilles portugisiske midtbanespiller Renato Sanches, mens også Arsenal er interesseret i den tidligere Bayern München-spiller (Onze Mondial)

Arsenal overvejer West Bromwich-målmand Sam Johnstone, hvis en aftale med Sheffield Uniteds Aaron Ramsdale ikke er mulig. (Star)

Den norske midtbanespiller Martin Ødegaard har næsten bekræftet, at han ikke vender tilbage til Arsenal næste sæson efter at have været udlånt til London-klubben sidste sæson. (Football London)

Burnley-manager Sean Dyche håber på at hente den 31-årige engelske kantspiller Marc Albrighton fra Leicester City. (Sun)


Tottenham er fortsat interesseret i Fiorentina-angriberen Dusan Vlahovic, men den serbiske landsholdsspiller er mest interesseret i at forny sin kontrakt med Serie A-klubben efter at have scoret 21 mål i 37 ligakampe i 2020-21-sæsonen. (Corriere dello Sport via Sport Witness)

Sheffield United-manager Slavisa Jokanovic siger, at han vil forsøge at overbevise den 23-årige norske midtbanespiller Sander Berge, der er blevet forbundet med Arsenal, om at blive hos Blades. (Mirror)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik