Fodbold nyheder

Kieran Tierney kontraktmæssigt tæt på anførerbindet i Arsenal

Af Philip Sinkbæk Jensen

Arsenals Kieran Tierney udser sig en femårig kontraktforlængelse hos Arsenal, hvorpå Mikel Arteta er tæt på at overdrage anførerbindet til skotten.

Article image
Ritzau-Scanpix

24-årige Kieran Tierney har været en af de få Arsenal-spillere, der i en skuffende sæson har formået at spille sig til storroser fra nær og fjern. Venstrebacken, der i øjeblikket er med Skotland til EM-slutrunden, er nu gået med til en femårig kontraktforlængelse til 2026 selvom at backen allerede har tre år af sin kontrakt i klubben til gode.

Den tidligere Celtic-stjerne øjner nu også anførerbindet i Arsenal, som formentligt bliver overdraget til Tierney inden for en kort tidshorisont, hvis det står til Arsenal-manageren, Mikel Arteta:

- Jeg tror, at han kan blive Arsenal-anfører, da han besidder oprigtig respekt og beundring for hvert et medlem af staben og for hver en spiller. Han er en rigtig genert fyr, men han repræsenterer os alle i klubben; alle vores værdier, som vi ønsker at bibringe, og som er DNA’et i denne klub, sagde Arteta allerede i januar, da han blev spurgt ind til Tierneys lederegenskaber.

Også Arsenal-legenden, Ray Parlour, fremhævede Tierneys naturlige rolle som leder, da han blev spurgt ind til skotten af TalkSPORT:

- Han har været et fantastisk køb og han er virkeligt en god fyr oveni. Han er nede på jorden, og han kunne potentielt blive den næste Arsenal-kaptajn i den nærmeste fremtid, udtaler Parlour, der yderligere anderkender Tierneys spil i venstresiden til at være det ideelle våben for Gunners i den kommende sæson.

Kieran Tierney har kæmpet med skader hos Arsenal, men har fået spillet 62 kampe for the Gunners, som han kom til fra Celtic i sommeren 2019.


Mere om Kieran Tierney

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik