Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Denne artikel er sponsoreret
Torsten Brix

EM - og odds

Sådan bliver du godt klædt på til at oddse på EM i fodbold.
Juhuu, så er det snart tid til EM. Det er ekstra spændende, da Danmark er med og oven i købet skal spille tre af sine gruppekampe på hjemmebane, da vi er et ud af tolv værtslande. Af samme grund ved vi også allerede at Danmark er i gruppe B sammen med blandt andre Rusland, som vi kommer til at møde i gruppespillet.

Måske du planlægger at oddse på nogle af kampene? I så fald så var det måske noget med nogle EM tips odds. Nedenfor finder du et par tips til faldgruber, du bør undgå. Derudover kan du også læse lidt om, hvad du kan oddse på til dette års EM i fodbold.


Faldgruber når du oddser
Første og fremmest, så skal du undgå at spille med hjertet eller gå med din mavefornemmelse. Selvfølgelig holder vi alle sammen med Danmark, men hvis du rent faktisk vil have en reel chance for at vinde med dine odds, så bliver du nødt til at være realistisk.


Odds ikke for tidligt
Du skal passe på med at oddse for tidligt, da odds varierer i takt med, hvad, hvem og hvor meget der spilles på. Der er alt for mange faktorer der spiller ind, hvis du er for tidligt ude. Dette kan for eksempel være i forhold til spillere der pludselig får en skade, spiller dårligere end forventet eller kommer i karantæne. Alt sammen noget der kan have stor betydning for dine odds.


Odds ikke for lavt
Det lyder måske næsten mærkeligt, at du skal være forsigtig med at oddse for lavt. At oddse lavt kan i nogle tilfælde godt have værdi, men hvis du hele tiden oddser til odds 1.22 så skal du vinde 5 gange for hvert tabte væddemål for at det går op til din fordel. Og vi ved jo alle godt, at det ikke altid er favoritten der vinder, desværre.


Det kan du oddse på
Der er mange muligheder, når du skal oddse til EM i fodbold. Nogle af de mest almindelige bets i forbindelse med EM er at oddse på vinderen og finalen, at oddse på topscorer, på gruppevindere samt at oddse på kampene. Men der er virkelig mange muligheder, når det kommer til hvad du kan oddse på. Du kan for eksempel også oddse på delfinaler og kvartfinaler til årets EM.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER