ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

AC:
Sådan fejrede vi Champions League-triumfen

Af Magnus Kisbye

Den danske Chelsea-spiller løfter sløret for, hvordan Champions League-triumfen bliver fejret.


Andreas Christensen opnåede karrierens hidtidige højdepunkt, da Chelsea triumferede over Manchester City i lørdagens Champions League-finale. Og på trods af, at coronapandemien begrænsede mulighederne, blev der trods alt plads til en mindre fest. Det fortæller Chelsea-stopperen i et interview, som Herrelandsholdet har lagt på sin Facebook-profil.

- Jeg er stadig træt. Jeg har sovet godt, men har brug for endnu mere søvn. Jeg har det fint, og jeg har det fedt, siger Andreas Christensen og fortsætter:

- Det var egentlig rimelig begrænset på grund af pandemien, men vi gav den gas. Vi havde et familiearrangement og et helnatsprojekt. Vi havde det sgu fedt alle sammen med vores familier. Vi fik selvfølgelig løftet trofæet en masse, og ellers har vi bare nydt det.

At vinde Champions League og selvsagt noget af det største en fodboldspiller kan opnå, og ’AC’ ligger heller ikke skjul på, at det var noget af det, der lokkede den 25-årige forsvarsspiller til London-klubben i sin tid.

- Det er selvfølgelig fedt. Det er noget, jeg har drømt om, siden jeg var barn, og det var egentlig også en af grundene til, at jeg skiftede til Chelsea. De vandt i 2012, og jeg valgte så at tage derhen sæsonen efter. Det giver lidt håb. Så at vinde det selv var super fedt, siger forsvarsspilleren.

Mere om Andreas Christensen

Mere om Chelsea

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag P. Schick 3
Flag C. Ronaldo 2
Flag A. Yarmolenko 2
Flag R. Yaremchuk 2
Flag R. Lukaku 2
Flag M. Locatelli 2
Flag C. Immobile 2
Flag D. Dumfries 2
Flag Y. Poulsen 1
Flag E. Forsberg 1
Flag M. Depay 1
Flag E. Alioski 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag P. Højbjerg 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag K. De Bruyne 1
Flag V. Coufal 1
Flag D. Berardi 1
Flag N. Barella 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik