Fodbold nyheder

Stor udskiftning på bedding i Manchester United

Af Philip Sinkbæk Jensen

Midtbanespillerne hos Ole Gunnar Solskjærs Manchester United kan ikke vide sig sikre på at være United-spillere fra næste sæson. Stor midtbanespiller er enormt tæt på et skifte fra La Liga til England.

Article image
Ritzau-Scanpix

Meget tyder på, at Manchester United-manageren, Ole Gunnar Solkskjær, prioriterer at lande et stort navn til midtbanen i dette transfervindue, da mange midtbanespillere i klubben har betænkelige udsigter i klubben efter Europa League-finalenederlaget. Både Juan Mata og Nemanja Matic varsler deres afgange fra klubben, og da både Paul Pogba og Donny van der Beek har uvisse fremtider i klubben, så skal en ny stjerne hentes ind.

Denne ser allerede ud til at være fundet, hvor Atletico Madrid-midtbanespilleren, Saúl Ñíguez, vil presse på for at blive United-spiller fra næste sæson. Atletico Madrid vil eftersigende forlange i omegnen af 345 millioner kroner for den 26-årige spanske landsholdsspiller, som også har interesse fra både Juventus og Paris Saint-Germain.

Dog peger meget på, at den nykårede La Liga-mester vil prioritere et skifte til United, da han tidligere har udtalt, at han er meget smigret over interessen fra klubben, og at repræsentanterne anderkender hans arbejde i Atletico.

Saúl Ñíguez har stort set haft hele sin karriere i Atletico Madrid, hvor han fik debut som 17-årig, og derefter spillede yderligere 329 kampe for hovedstadsklubben, det er blevet til ét La Liga-mesterskab, to Europa League-triumfer, én Copa del Rey-pokal og en tabt Champions League-finale.


Mere om Saúl

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik