Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Danmark: Superligaen
FT
3 - 1
(1 - 1)
Brøndby
FC Midtjylland
M. Uhre (37), S. Hedlund (70), A. Pavlović (83)
A. Scholz (32), Paulinho (40)
StillingReferat
Stefan Lindahl

Brøndby vinder over Midtjylland

Brøndby vandt søndag aften på hjemmebane over FC Midtjylland. Derfor er Brøndby nu kun et enkelt point efter midtjyderne, som sidder på Superligaens førsteplads.
Der var top-kamp på programmet søndag aften i Brøndby, hvor FC Midtjylland kom på besøg. Midtjyderne kunne med tre point spille sig meget tæt på mesterskabet, imens at Brøndby havde brug for de tre point for at holde snor i dem.

Første halvleg blev spillet i højt tempo. Begge hold skabte muligheder og intensiteten var massiv. Gæsterne fra Midtjylland blev de første til at finde vej til målet. Et straffespark blev omsat af Alexander Scholz.

Kort efter fik hjemmeholdet udlignet gæsternes føring. Kevin Mensah sendte en afslutning på stolpen, men Mikael Uhre var først på riposten, og kunne sende bolden i det tomme mål.

Midtjyllands Paulinho gjorde det efter Brøndbys udligning svære for gæsterne, da han stemplede ind på benet af Morten Frendrup. Det resulterede i et direkte rødt kort allerede inden første halvlegs afslutning. Det er anden gang i indeværende sæson, at Paulinho bliver sendt tidligt i bad imod Brøndby på grund af en udvisning.

I anden halvleg overlod Midtjylland mere spil til Brøndby, og rykkede længere tilbage på banen. Det betød, at tempoet blev trukket ud af opgøret, og samtidig havde hjemmeholdet meget svært ved at skabe chancer imod et velorganiseret Midtjylland-mandskab.

Første gang Brøndby blev meget farlige i anden halvleg, blev de så også meget farlige. Jesper Lindstrøm smed en bold på tværs af feltet, hvor Simon Hedlund kom løbende. Svenskeren satte foden på første gang, og dirigerede den ind i Midtjylland-buret.

Brøndbys føring tvang Midtjylland længere frem på banen. Det kom Midtjyderne da også, og gæsternes høje pres gjorde det svært for Brøndby at få spillet til at flyde.

Den plads som Midtjyderne efterlod defensivt, da de skubbede længere frem på banen, endte dog med at koste dyrt. En 50/50-bold midt på banen blev vundet af hjemmeholdet, og så vendte spillet hurtigt. Bolden endte til sidst hos en helt fri Andrija Pavlovic, som holdte sig onside i sit dybdeløb. Den indskiftede serbiske Brøndby-angriber misbrugte ikke den åbne mulighed, og lukkede opgøret.

Resultatet betyder, at Brøndby nu kun er et enkelt point efter FC Midtjylland i toppen af tabellen. Midtjyderne kan derfor trods nederlaget i dag selv afgøre, om de skal genvinde det danske mesterskab.



MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER