Fodbold nyheder

Medie: Dansker meldes på vej til PL-oprykkere

Af Rasmus Padkjær

Ifølge Calciomercato.com er Watford interesseret i at hente dansk landsholdsback til klubben.

Article image
Ritzau-Scanpix

Watford har sikret sig en plads i Premier League fra næste sæson, og kigger allerede nu efter forstærkninger i forberedelserne til næste sæson. Blikket er rettet mod Udinese, hvor Jens Stryger Larsen til dagligt slår sine rødder. Ifølge flere italienske medier er den danske landsholdsspiller på udkig efter en ny klub denne sommer, og det kunne meget vel være Watford, som for nyligt rykkede op i Premier League.


Hvis Watford henter Jens Stryger Larsen til Klubben, så fordobler den engelske klub antallet af danskere i truppen. Philip Zinckernagel blev hentet til klubben i slutningen af 2020 efter en imponerende sæson hos Bodø Glimt. Skiftet virker også oplagt, da begge klubber er ejet af Pozzo-familien, der indtil 2016 også ejede spanske Granada.

Jens Stryger Larsen startede karrieren i Brøndby, hvorefter han drog til Nordsjælland for så at starte sit udenlandseventyr i Austria Wien i 2014. Den danske landsholdsback skiftede i sommeren 2017 til Udinese, hvor det sidenhen er blevet til 136 kampe med fem mål og otte assists til følge.

Mere om Jens Stryger Larsen

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE