ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Godt nyt til United-fans:
Sancho har gentlemanaftale med Dortmund

Af Magnus Kisbye

Dortmund-boss bekræfter, at klubben har en mundtlig aftale med Jadon Sancho om, at englænderen kan skifte under visse betingelser.

Article image
Ritzau-Scanpix

Der har længe været rygter om, at stjernetalentet Jadon Sancho skulle skifte Dortmund-trikoten uden med en fra blandt andre Manchester United. Nu kan tilhængere af ’De Røde Djævle’ muligvis godt begynde at glæde sig, for det er i dag kommet frem, at den 21-årige kantspiller har en mundtlig aftale med sin tyske klub om, at han kan skifte til sommer, hvis visse betingelser bliver opfyldt. Det siger Dortmunds sportsdirektør, Michael Zorc til ARD.

- Vi havde allerede sidste år en gentlemanaftale med Jadon om, at han kan skifte under visse betingelser, siger Michael Zorc ifølge TV2 Sport uden at uddybe, hvad betingelserne præcist går ud på.

Jadon Sancho udgør sammen med Erling Haaland en af verdens mest talentfulde angrebsduoer i Dortmund. Dog ser det alligevel ikke godt ud i klubben fra Ruhr-distriktet, da de balancerer på randen af en katastrofal sæson, hvor de i skrivende stund ikke en gang ligger til kvalifikation til Champions League.

Skulle klubben misse verdens fineste klubturnering næste sæson, ligger det i kortene, at de to unge stjernespillere vil presse klubben til at sælge dem videre, men det er ifølge Zorc ikke alle, der kan få en sådan ’gentlemanaftale’, som Sancho har indgået.

- Han (Jadon Sancho, red.) har været hos os i et par år. Sådan en aftale eksisterer imidlertid ikke for Erling, siger sportsdirektøren, der samtidigt oplyser, at aftalen mellem Sancho og Dortmund var ved at blive aktiveret sidste sommer, da netop Manchester United forsøgte at hente det englænderen.

Relaterede artikler

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag C. Immobile 1
Flag R. Guerreiro 1
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag R. Malinovskiy 1
Flag K. Laimer 1
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag L. Spinazzola 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik